logo-recht

Over Bureau Support

BureauSupport is een onafhankelijk adviesbureau dat zich gespecialiseerd heeft in de Openbare Orde en Veiligheidssector. Door de ruime ervaring in de wereld van politie, brandweer, defensie en brandweer kan BureauSupport uw organisatie ondersteunen bij de realisatie van complexe projecten en functies vervullen op strategisch niveau. De aanpak van BureauSupport is pragmatisch en gericht op het beste resultaat. De grote betrokkenheid, de klant en een goede analyse van het probleem zijn kenmerkend voor de aanpak. Bij alle opdrachten wordt goed samengewerkt met de medewerkers van de opdrachtgever. Een geaccepteerde oplossing is het resultaat van goed luisteren in combinatie met het stellen van heldere doelen. De kracht van BureauSupport is, om met respect voor alle belangen, een oplossing te creƫren naar tevredenheid van alle partijen. De weg naar het doel is hierbij niet van belang, juist door creativiteit in aanpak kan het gewenste resultaat bereikt worden.

Jaap van Wessel

Jaap van Wessel

Jaap is een ervaren, oplossingsgerichte en daadkrachtige projectmanager. Hij is zeer gedreven om samen met de opdrachtgever en zijn medewerkers opdrachten te laten slagen. Door een mix van samenwerking, gedeelde doelstellingen en creatieve oplossingen boekt hij goede resultaten in de bestuurlijk complexe en technische veeleisende wereld van de openbare orde en veiligheid.

Onze diensten

  • Projectmanagement
  • Interimmanagement
  • Kwaliteitszorg

Over ons

BureauSupport is een onafhankelijk adviesbureau dat zich gespecialiseerd heeft in de Openbare Orde en Veiligheidssector. Door de ruime ervaring in de wereld van politie, brandweer, defensie en brandweer kan BureauSupport uw organisatie ondersteunen bij de realisatie van complexe projecten en functies vervullen op strategisch niveau.

Lees verder

Of kom even langs!

BureauSupport project-
en interimmanagement B.V.
Willibrordusstraat 12a
5087 BS Diessen
T. 06 532-549-86

Of stuur een mailtje:

info@bureausupport.nl